Project

Fraaie Gooische nieuwbouw villa in Laren

Deze Gooische nieuwbouw villa ligt op een schitterende locatie. De woning heeft een mooi breed perceel met uitzicht over de heidevelden van Laren. Dit is de perfecte plek om een fraai familiehuis te realiseren. In 2023 is de villa opgeleverd. Het is een schitterende villa geworden, voorzien van alle gemakken.

Brede Gooische villa Laren     brede landelijke villa t gooi

Speelse vormgegeven Gooische nieuwbouw villa

Deze schitterende nieuwbouwvilla heeft een speelse vormgeving. De vormentaal is herhalend en samenhangend. Op verschillende plekken zijn er dakkapellen en topgevels toegepast. Binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan is een maximale opzet gerealiseerd. Het bouwblok is hiervoor op een paar plekken aangepast, zodat er voor de opdrachtgever een optimaal resultaat behaald kon worden.

toegangspoort tot villa    brede nieuwbouw villa achterzijde laren

 

Samenwerking met andere specialisten

01Architecten werkt vaker samen met specialisten in de bouw. Bij deze villa is Cortus Bouwregisseurs betrokken. Cortus heeft de bouw begeleid en de uitvoering van het interieur en de tuin. Het interieur is schitterend vormgegeven met mooie volle eigentijdse elementen. Door de wisselwerking met Linda Pol is een optimaal resultaat ontstaan tussen uitstraling en inrichting.

luxe living met inbouwkasten    leefkeuken kookeiland natuursteen groen brons deuren

Villa volledig voorzien van een kelder

Deze villa is over de gehele oppervlakte voorzien van een kelder. Hierdoor ontstaat er bijzonder veel extra ruimte. De kelder heeft een extra hoge verdiepingshoogte waardoor de ruimtes prettig aanvoelen. Dit souterrain wordt benut voor fitness, wellnes en een bar. Op verschillende plekken zijn koekoeken aangebracht om rechtstreeks daglicht binnen te brengen en te zorgen dat er een raam open gezet kan worden ten behoeve van extra ventilatie.

    gym in de kelder gecombineerd met welness

Hoogte in de kap benutten

Op de verdieping is de kap zichtbaar in de ruimtes. Het bestemminsplan (waarin alle regels staan hoe hoog de druiplijn en de hoogte van de woning mag zijn) geeft duidelijk vorm aan de bebouwing. De kap is op sommige plekken opengewerkt, zodat er op de verdieping extra hoogte ontstaat. Hierdoor ontstaan prettige en spectaculaire ruimtes die goed passen bij de uitstraling van de villa.

moderne slaapkamer met extra hoogte   

Tuinhuis en buitenzwembad

Deze Gooische nieuwbouw villa is bijzonder compleet. Zowel binnen in de woning als daarbuiten. De tuin is fraai aangelegd en voorzien van een veranda en een overdekt buitenzwembad.

    royaal prive binnenzwembad in bijgebouw

Zelf nieuwbouwen?

Heeft u een kavel en denkt u aan nieuwbouw? En wilt u ook een thuis wat perfect aansluit bij uw wensen? Neem dan contact op met 1 van onze architecten. Ze helpen u graag verder!

 

Meer inspiratie

Nieuwbouw villa Overijssel

brede nieuwbouw villa met dubbele dwarskap verspringende goothoogte riet

Frisse villa in het gooi

nieuwbouw villa huizen 't gooi

Rietgedekte villa in Gelderland

speelse villa met riet, schoorsteen, stukwerk en eikenhout