Nieuws

Nieuwbouwen op het Opbroek

Wilt u nieuwbouwen op het Opbroek? In Rijssen worden in het Opbroek kavels uitgegeven. Het gaat over royale landschapskavels. De kavels hebben oppervlaktes die variëren van ca 1500 tot ca 2400m2. Ook zijn er andere, kleinere kavels voor vrijstaande woningen beschikbaar.

DE BOUWKAVELS WORDEN VERDEELD OVER 2 WOONGEBIEDEN:

  • Zéér royale landschappelijke kavels voor vrijstaande villa’s
    Deze bouwkavels zijn gelegen in het noordoostelijk deel van het Opbroek ten noorden van de Witmoesdijk.  Meer informatie en mogelijkheid om in te schrijven is er via de makelaar.
  • Royale kavels voor vrijstaande woningen
    Deze bouwkavels bevinden zich in Opbroek Oost ten zuiden van de Witmoesdijk en ten noorden van de Groteboersdijk.

Voor meer informatie over deze kavels is deze link naar de projectpagina van Roosdom Tijhuis

nieuwbouw opbroek rijssen architectenbureau

Zelf een nieuwe woning in Rijssen bouwen

Bouwen begint bij een kavel. Vervolgens is het aan u om te kiezen op welke manier u uw nieuwe woning of villa wilt realiseren. Dat kan op tal van verschillende manieren.

  1. contact opnemen met een architect
  2. contact opnemen met een bouwer
  3. contact opnemen met een standaard bouwer

Als u kiest voor een architect, kiest u voor een optimale woning op de locatie. Een architect houd rekening met de ligging en ontsluiting van uw kavel. We kijken hoe de oriëntatie uitkomt ten opzichte van de weg, de zon, uw andere buren en de zichtlijnen die ontstaan. Ieder kavel is daarin anders en als architect optimaliseren we de potentie van het kavel. Daarnaast worden de plattegrond en de gevel optimaal vormgegeven ten opzichte van uw wensen. Een architect haalt het maximaal mogelijke uit een kavel, waarbij u de regie heeft hoever we hierin gaan. Kijk wat een nieuwbouw architect voor u kan betekenen!

Als u kiest voor een bouwer, krijgt u een heel praktische oplossing geboden. De bouwer kijkt vanuit het budget en een efficiënte inzet van de middelen naar een goede oplossing voor u. U krijgt al heel snel een gevoel bij de prijs. Sommige bouwers werken met architecten. Andere bouwers werken vooral met plannen die ze in het verleden al hebben gerealiseerd en die worden gewijzigd. De bouwer zal u zo goed mogelijk proberen te helpen, maar is vooral gericht op het aangaan van een zakelijke bouw-overeenkomt.

Als u kiest voor een standaard bouwer, krijgt u een beeld bij standaard producten en prijzen. Bij kavel met een beperkte breedte en een budget wat duidelijk afgebakend is en niet te hoog is dit een prima uitgangspunt. U krijgt inzicht in bouwmogelijkheden en direct een gevoel van kosten. In de kosten zitten veelal ook architectkosten verwerkt. Als u aanpassingen wilt doen, of wilt verkennen wat er nog meer mogelijk is, dan is er intern vaak een architect. Ook kunt u op basis van de plannen een second oppinion vragen bij een zelfstandige onafhankelijke architect. Zo verzekert u zich van het beste product op de locatie. En daarmee ook de hoogste waarde!

architect opbroek kavels

Ook nieuwbouwen op het Opbroek?

Wij helpen u graag verder met uw bouwwensen. We begrijpen dat het best een puzzel is om te beginnen bij een kavel. Want u wilt een nieuwe woning en niet perse een heel proces… Wij begrijpen dit en kunnen u goed adviseren in een 1e vrijblijvend gesprek. Onze jarenlange ervaring in het begeleiden van particulieren in dit proces zorgt voor een soepele werkwijze. Natuurlijk maken we graag een ontwerp voor u, maar als u om welke reden dan ook beter af bent bij een andere partij, dan zijn we daar ook eerlijk over.

U kunt mailen naar info@01architecten.nl of bellen met 0548-851022

Op zoek naar uw
Droom(t)huis?

Vul hier uw naam en email adres in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.