Project

Royale nieuwbouw villa met dakpannen

Deze royale nieuwbouw villa met dakpannen wordt momenteel gerealiseerd. Er wordt op de bouwplaats hard gewerkt om het resultaat overeen te laten komen met deze impressies.

chique witte brede villa met accenten en hoge goot

Grote nieuwbouw villa met dakpannen

Deze grote nieuwbouwvilla wordt in een bosrijke omgeving gerealiseerd. Dat is 1 van de redenen dat er gekozen is voor de toepassing van dakpannen. Daarnaast contrasteert de donkere dakbedekking mooi met de lichte gestucte gevel. De donkere aluminium kozijnen sluiten hier mooi bij aan.

Samenhang en contrast in de nieuwbouw villa

De gevelopzet van deze riante villa is zo ontworpen dat er een grote mate van beschutting aan de openbare zijde is en er veel transparantie is aan de achterzijde. Dit is ook een voordeel voor de indeling. Doordat de woning breed is zorgt dit voor prettige ruimtes waar vanuit veel plekken zicht naar voren is en er visueel veel contact is met de gunstig gelegen tuin.

luxe royale witte villa met pannen schoorsteen en een entree met dubbele deuren

Royale binnen- buiten veranda

De woning is voorzien van een royale aangebouwde veranda. De materialisatie van de vloer loopt door, waardoor de veranda echt een verlengstuk is van de woning. Naast de veranda is er een zonneterras aanwezig. Dit ligt beschut tussen de 2 uitgebouwde accenten, waardoor hier geen tocht ontstaat. Verderop in de tuin ligt een poolhouse met een afsluitbare veranda. Op die manier sluit de buitenruimte perfect aan bij de woning en de wensen van de opdrachtgever.

royale witte villa met pannen en zwembad

Een ontwerp wat naadloos aansluit bij de omgeving

De locatie voor deze nieuwbouwvilla was heel specifiek. Hier hebben we met de opdrachtgever en stedenbouwkundige goed naar gekeken. De uitstraling van de woning is gaandeweg het proces verder verfijnd, mede onder invloed van deze verschillende factoren. We zijn ontzettend blij en trots dat deze weerstand echt voor glans heeft gezorgd en er een prachtig beeld is ontstaan!

Nieuwe woning bouwen?

Krijg u ook zin om een nieuwe woning te bouwen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze architecten die specialist in nieuwbouw zijn. We helpen u graag aan een geheel eigen ontwerp wat perfect aansluit bij uw wensen. U kunt natuurlijk ook even verder kijken op onze site naar andere sfeervolle nieuwbouw woningen en villa’s

Meer inspiratie

Nieuwbouw villa Overijssel

brede nieuwbouw villa met dubbele dwarskap verspringende goothoogte riet

Frisse villa in het gooi

nieuwbouw villa huizen 't gooi

Rietgedekte villa in Gelderland

speelse villa met riet, schoorsteen, stukwerk en eikenhout